Hotell Sköna Nätter


Hotell Sköna Nätter ligger i stadsdelen Östermalm i Borås. Det är ett lugnt och fridfullt område med gångavstånd till centrum och rekreationsområden. Hotellet är ett prisvärt tre- stjärnigt Garni-hotell där rummen hyrs ut både för längre eller kortare perioder.

Rummen

Hotellet har 66 modernt inredda rum. Man kan välja mellan enkel-, dubbel-, trebädds eller fyrbäddsrum. På alla rummen finner du toalett med dusch, kabel tv och trådlöst internetuppkoppling. Alla rummen på hotellet är rökfria. Det finns en tvättstuga på hotellet som du som gäst får använda. Alla gäster har dessutom fri tillgång till hotellets gym och bastu.

Mat

Frukost ingår i priset och serveras dagligen i matsalen. Måndag till fredag serveras frukosten mellan kl 06.30 – 10.00 och på lördag till söndag serveras den mellan kl 07.00 – 10.00. Du kan även beställa mat i receptionen för en summa på 89 kr. Men detta måste beställas innan kl 11.00. Maten hämtas då från Viskans Mat & Dryck i Borås och kan levereras fram till dess att receptionen stänger. Det finns ett visst antal maträtter att välja mellan. Du har även tillgång till kök om du vill laga din mat själv. Det finns även en kaffe- och varuautomat i sällskapsrummet som du har möjlighet att använda om du vill.

Parkering

I anslutning till hotellet finns parkeringsplatser som betalas i p-automat och kostar 35 kr/dygn. Det finns även möjlighet att parkera i garage till en kostnad av 50 kr/dygn eller 300 kr/vecka.

Erbjudanden

Hotellet erbjuder även konferensmöjligheter för upp till 20 personer. Passa även på att utnyttja hotellets paketerbjudanden när du väl besöker Hotell Sköna Nätter.

1 Stjärna2 Stjärnoe3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (No Ratings Yet)

Loading...