Scandic Plaza Borås


Scandic Plaza Borås ligger i centrala Borås och i närheten av tågstationen men det är en liten bilfärd till Borås djurpark.

Rummen

Hotellet har 169 rymliga hotellrum med hög komfort. Du kan välj mellan room, superior och superior extra. Standardrummen room är inredda i traditionell smakfull stil och har trägolv. Rummen är 24 kvm och har privat badrum med badkar. Alla rummen har tv med kabel- och filmkanaler samt trådlöst internetuppkoppling. Det är queen size sängar och bäddsoffa eller två enkelsängar. Superiorrummen har separat vardagsrum och sovrum och är på 35 kvm. Rummen har badrum med badkar, tv med kabel och filmkanaler samt internetuppkoppling. Det är antingen queen size säng, king size säng eller två enkelsängar. Superior extra rummen är 32 kvm och har eget badrum med badkar. Dessa rummen har även de tv med kabel och filmkanaler samt internetuppkoppling. Här finns även kaffe- och tekokare, badrockar, samt dusch och hudvårdsprodukter från Face Stockholm. I dessa rummen finns två separata sängar.

Restaurang

I hotellets restaurang Scala äter du din frukost, brunch, bistrolunch och á la carte om du vill. Här finner du mat av gedigen kvalitet. Om du inte vill äta kan du sätta dig i baren istället och bara njuta av den fina atmosfären. På söndagar är restaurangen stängd men det går att handla smörgåsar, wraps och sallader i hotellets Shop som ligger i lobbyn. Du har även möjlighet att stanna kvar på rummet och äta i lugn och ro. Du kan då beställa smörgåsar, hamburgare och sallader från á la carte menyn. Denna roomservice kan du använda dig av måndagar till lördagar klockan 18.00 – 22.00.

Relax

Längst upp i hotellets plaza torn finner du den fina relaxavdelningen med jacuzzi och bastu. Här kan du stanna en stund och ta det lugnt. Här uppe finns även ett gym med löpband, motionscykel, fria vikter och fitnessboll. Hotellet har även cyklar och gåstavar att låna ut om du vill bese dig i Borås stad.

Barnen

Hotellet tänker även på att barnen ska trivas och är därför utrustade med lekrum, tv- kanaler, barnmeny, barnstolar, filmstunder och välkomstpresent. Hotellet ser också efter dig med särskilda behov så att alla gäster ska kunna trivas hos dem. Det är exempelvis handikappanpassat och allergivänligt.

Parkeringsmöjligheter

På hotellet finns ett garage med plats för 38 bilar. Parkeringsavgiften är 140 kr per dygn. Parkeringsbiljetten hämtar man i receptionen vid ankomst. Det är gratis parkering på dagtid för konferensdeltagare och lunchgäster.

Konferens

Hotellet erbjuder konferensmöjligheter i några av sina 11 välutrustade möteslokaler med plats för upp mot 120 personer. Lokalernas storlek varierar från 36 kvm till 153 kvm och ni kan välja mellan att sitta i u- bord, skolsittning eller biosittning beroende på hur många ni är. Konferenslokalerna ligger i entréplanen i närheten av hotellets restaurang och bar.

1 Stjärna2 Stjärnoe3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (4 röster, medel: 3,75 av 5)

Loading...