Fyrstjärniga hotell

Borås är en av västra Sveriges största städer och staden har mycket att erbjuda besökaren.

De flesta med barn förknippar Borås med Borås Zoo som är ett populärt utflykts-mål. Även Elfsborgs IF som är stadens stolthet i fotbolls-allsvenskan har satt staden på kartan.

Eller boka direkt via booking.com

Jämför priser för 10 bokningsagenter!

price1

Ange datum nedan för er vistelse

Bästa priset laddas nedan för valt datum


Scandic Plaza Borås


Scandic Plaza
Prisjämförelse

Scandic har ett hotell i Borås och namnet på hotellet är Plaza. Detta hotell ligger mycket centralt och bor man på det högsta planet har man en härlig utsikt över Borås centrala delar. Hotellet har en relaxavdelning med jacuzzin, bastun samt ett gym. Scandic Plaza har ett lekrum för barnen vilket brukar vara mycket uppskattat. Det finns en restaurrang på hotellet som heter Grill & Chill som serverar lunch samt ala carte på kvällarna.

Best Western Borås


Best Western hotell
Prisjämförelse

Best Western har ett hotell i Borås och detta hotell ligger centralt placerat med en kort promenad till centralstationen och torget med de shoppinggatorna alldeles intill knuten. Som gäst får man kostnadsfri Wi-fi samt access till den lilla relaxavdelning som finns på hotellet med bastu. Dessutom får man gratis kaffe och te. Restaurangen heter Renässans och är mycket uppskattat av såväl gästerna på hotellet som hos lokalbefolkningen. Best Western Hotell Borås är ett av få miljöcertifierade hotell i närheten.

First Hotel Grand


First Hotel Grand Borås
Prisjämförelse

First hotell grand är ett av de populäraste hotellen i Borås och hotellet ligger mycket vackert längs ån Viskan. Det ligger centralt placerat och man har bara en kort promenad till innersta centrumdelen. First grand har modernt inredda rum med smakfulla färger. I byggnaden finns det en restaurang med tillhörande nattklub. Som gäst kan man även spendera tid i deras relaxavdelning med spa och gym. Borås djurpark ligger ca 5 minuter bort.