Comfort Hotel Jazz


Comfort Hotel Jazz är ett centralt beläget hotell. Här har du ett modernt cityhotell som ligger i närheten av stadens sevärdheter, restauranger och shopping. Du har exempelvis Borås djurpark endast två kilometer från hotellet. På hotellet finner du konst, design och en atmosfär av jazz och musik. Alla rummen är renoverade och inredda i modern stil med träslag av bok och ek genomgående i hela hotellet. Böcker är också ett vanligt inslag på hotellet för att skapa en ombonad känsla.

Relaxavdelning och gym

På comfort hotel Jazz kan du besöka den nyrenoverade relaxavdelningen för att slappna av och ta det lugn efter en lång dag. Besök den stora bastun och ta sedan en kall dusch efteråt. Du kan också sätta dig i de sköna möblerna och bara vila en liten stund. Även det moderna gymmet är värt ett besök. Här finner du löpband, crosstrainer, motionscykel, vikter, flatscreen tv m.m. Det finns möjlighet att träna även om du är på resande fot.

Restaurang Brasseriet

Hotellet har en modern restaurang där du kan sitta och njuta av den goda maten. Här bjuds på en blandning av internationella och svenska rätter. Restaurangen serverar en lunchbuffé och på kvällen en after work meny. Det finns även en loungebar att sitta vid om du inte vill ha något att äta i restaurangen. Det är en populär pub med livemusik på helgerna. Sommartid finns det även en uteservering på hotellet. Hotellet bjuder på en ekologisk frukostbuffé där du kan välja mellan många goda och sunda alternativ.

Rummen

Hotellet har 97 ljusa rum. Det finns fyra olika rumstyper att välja mellan såsom superior dubbelrum, standard dubbelrum, standard enkelrum och moderate enkelrum. På rummen finns det dusch eller badkar medan några rum dessutom har både och. Alla hotellrummen har platt-tv och kabel-tv med en gratis filmkanal, gratis internet, strykjärn och hårtork. Det är även bra belysning i taket, vid sängen och vid skrivbordet.

Erbjudanden

Hotellet har även en del specialerbjudanden där du exempelvis kan välja mellan zoo-paketet, zoo-och badpaketet eller zoo- och lisebergspaketet. Varför inte passa på att boka ett paket när du ändå är iväg. På hotellet finns även ett mindre konferensrum med plats för 32 gäster.

1 Stjärna2 Stjärnoe3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (1 röster, medel: 4,00 av 5)

Loading...