Best Western Hotell


Best Western Hotell ligger mitt i centrala Borås. Det är ett litet hotell med stor gästvänlighet och ett personligt engagemang. Hotellet består av två olika byggnader där huvudbyggnaden med reception och restaurang ligger vid Sandgärdsgatan. Här äter du även din frukost oavsett var du bor på hotellet. I citybyggnaden finner du lite enklare rum till lägre priser och den ligger ungefär 100 meter bort från huvudbyggnaden. I denna byggnaden finns bastu och konferensrum som alla gäster har tillgång till.

Rummen

Hotellet har 97 rum som är fördelade på 17 dubbelrum och 80 enkelrum och det finns även rum med tre eller fyra bäddar så att det ska passa både för stora och små sällskap. Om du väljer mellan ett Moderate, Standard eller Superior rum. Alla rummen i huvudbyggnaden har sin egen stil och rummen i citybyggnaden har lite enklare inredning. Alla rum har dusch/bad, wc, telefon och trådlöst internet. Rummen i huvudbyggnaden har dessutom minibar. Alla rummen på hotellet är rökfria.

Annan service

Hotellet erbjuder även annan service utan kostnad. Det kan exempelvis var så att du önskar äta lite senare eller tidigare och då ordnar hotellet det för dig. Du kan även låna vattenkokare, öronproppar, tidningsmagasin, reflexvästar, kortlek, paraply m.m. För dig som har med sig barn går det att boka badbalja och barnsäng. Du kan även passa på att kombinera din resa med olika erbjudanden som finns att tillgå såsom golfpaket, bröllopspaket, olika familjepaket, nöjespaket m.m.

Restaurang

I restaurang Renässans äter du din frukost och även andra måltider oavsett var du bor på hotellet. Här sitter du i en charmig sekelskiftesmiljö och äter av den välkomponerade internationella matsedeln. Hotellet har även en öl- och vinkällare.

Parkeringsmöjlighet

Hotellet har även garage i anslutning till båda byggnaderna som kostar 130 kr/natt. Men dessa platser måste bokas i förväg om man vill vara säker på att få en parkeringsplats i ett garage. Annars finns det även annan parkering vid gatorna eller vid allmänna parkeringsplatser.

Konferensmöjlighet

Best Western Hotell Borås erbjuder även tillgång till konferensrum för upp till 12 personer. Du hittar konferenslokalen i citybyggnaden som endast ligger 100 meter ifrån huvudbyggnaden. Fika får man i konferenslokalen medan lunchen finns att avnjuta i hotellets restaurang Renässansen.

1 Stjärna2 Stjärnoe3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (1 röster, medel: 4,00 av 5)

Loading...